Laatste wijkagent voor de gemeente Marum

ditisWesterkwartier

MARUM-In het laatste jaar van haar bestaan krijgt de gemeente Marum een nieuwe wijkagent. Gerrit Faber verruilt Grootegast voor Marum. De huidige wijkagent Stef van Zuiden gaat na drie jaar in dit gebied werkzaam te zijn geweest adviezen geven aan gemeenten. Eind vorig jaar nam hij nog het initiatief voor een grote alcoholcontrole bij uitgaanscentrum De Kruisweg. zie hier

Stef laat via deze weg weten dat hij vanaf 1 januari 2018 een andere functie gaat bekleden binnen het basisteam Ommelanden West:

“Deze functie gaat over alles wat te maken heeft met evenementen en horeca. Ik blijf dus wel in hetzelfde werkgebied maar ga andere werkzaamheden doen. U kunt mij dus blijven treffen maar dan in een andere functie. Omdat ik niet iedereen persoonlijk op de hoogte kan stellen doe ik het via deze weg. Mijn plaats zal worden ingenomen door collega Gerrit Faber, voorheen wijkagent van Grootegast. Collega Koop van Gijssel blijft ook wijkagent in Marum. Ik heb er alle vertrouwen in dat u mijn collega Gerrit Faber de tijd geeft om het gebied zich eigen te maken en de contacten te onderhouden als dat u dit bij mij heeft gedaan.

Ik kijk terug op drie mooie jaren van samenwerking met verschillenden onder u en ik heb geprobeerd om ieders probleem, gesprek of verhaal op wat voor manier dan ook in goede banen te leiden, strafrechtelijk gezien maar ook zeker maatschappelijk gezien. Rest mij u te bedanken voor het respect, vertrouwen en het geloof in de wijkagent.

Pas goed op uzelf en op u naasten en weet dat de wijkagent het niet alleen kan en ook afhankelijk is van wat u hem of haar te melden heeft.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste artikelen