Camperplaats Knooppunt Nuis volgeboekt door veel Friezen

ditisWesterkwartier

NUIS-Met het mooie weer zo rond en na de Pinksterdagen is de camperplaats ‘t Knooppunt in Nuis regelmatig volgeboekt. Eigenaar Chris Roffel vertelt dat er voornamelijk veel gasten uit het naburige Friesland komen met een enkeling uit Brabant en Zeeland. “Je kunt nu niet over de grens. Mensen komen hier vrijdags, fietsen veel in de omgeving, en vertrekken zondags weer. Maar ook gasten uit de stad Groningen weten ons te vinden. Als mensen zich aanmelden vraag ik eerst altijd naar de gezondheid.”

Is de camperplaats steeds bezet, voor de Bed and Breakfast hebben veel mensen de reservering geannuleerd. “Mensen die naar de TT in Assen wilden gaan hebben afgebeld omdat de TT niet doorgaat. Datzelfde geldt voor een bruiloft in De Postwagen in Tolbert en een trouwpartij in In de Klaver. Ik verwacht dat het in juli en augustus wel weer aantrekt nu het normale leven weer begint.”
Een speciale attractie is de scholekster die zit te broeden op de jeu de boules baan. De gasten worden verwend met eieren van kippen die Roffel zelf houdt en eigengemaakte jam. “We verwelkomen inmiddels ook vaste gasten die het prachtig vinden om door de omgeving te fietsen.”

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste artikelen