Vakantiepark Cnossen heeft de wind in de zeilen, maar…

ditisWesterkwartier

LEEK-…nu even niet. Pasen is voor Vakantiepark Cnossen Leekstermeer de start van het nieuwe seizoen. Naast de seizoensgasten komen de eerste toeristische kampeerders naar de prachtige camping aan het Leekstermeer. Maar door Corona zijn alleen gasten met een eigen toiletvoorziening welkom. Het vakantiepark heeft net 16 nieuwe plekken aan het water in gebruik genomen. Die liggen er dankzij de eigenaren Jelle en Floor en Cas Cnossen en het aanwezige personeel pico bello bij. Net zoals het hele terrein dat keurig is aangeharkt.

Achter het bord ‘ Restaurant en Terras gesloten’ is Jelle bezig om de kozijnen van de receptie te verven. Naast restaurant en terras zijn ook de toiletgebouwen en wasgelegenheden afgesloten. Jelle is samen met zijn broer de derde generatie Cnossen die leiding geeft aan het vakantiepark. Er wordt nu door Corona door eigen personeel groot onderhoud gepleegd. Dat was anders uitbesteed. De grootste klus van de afgelopen maanden kan nu worden afgerond.

Rond de nieuwe kampeerplekken is een vaart gegraven die in verbinding staat met het Leekstermeer. “Dat was heel veel graafwerk, maar wij vinden het belangrijk dat je met de boot bij de kampeerplaats kunt komen. We hebben de afgelopen dagen beplanting rond de plekken aangebracht. Nu moet het gras nog even groeien.” De camping, die in 1947 is opgericht, beschikt nu over 116 kampeerplaatsen. Er staan ook een zestal chalets. Die waren voor de Pasen volgeboekt, maar ook weer voor een deel geannuleerd. Dat zijn de Duitse gasten voor wie de grens dicht is.

Vanuit Leek kan er prachtig naar de camping worden gewandeld, maar op het terras zitten is er helaas even niet bij.

De vaart die speciaal voor de nieuwe kampeerplekken is gegraven.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste artikelen