Kies net als Carwash en Postma Installatie voor ‘zonneschijn’ in Leek

ditisWesterkwartier

advertorial

LEEK-Met het plaatsen van 240 zonnepanelen op het dak van Carwash Leek schijnt de zon bij de autowasstraat volop. Auto’s komen ‘sunshine bright’ uit de wasstraat en de energie die daar voor nodig is, wordt nagenoeg helemaal opgewekt door de zon. Carwash Leek heeft bewust gekozen voor de lokale Leekster ondernemer Sietse Postma Installatie Bedrijf Duurzame Aansluitingen om de panelen te plaatsen. Naast duurzaam wassen wordt al het vuil van de auto opgevangen en verantwoord afgevoerd. Tel daarbij het gemak en het comfort van gratis binnen stofzuigen op, dan hoef je thuis niet meer met een emmertje sop in de weer.

De Carwash bestaat nu twee jaar en is veruit de modernste wasstraat in de wijde omgeving. Zoals de naam ‘wasstraat’ al aan geeft beweegt de auto zich door de wasinstallatie. Daardoor kunnen er 40 auto’s in een uur worden gewassen. Het grote voordeel is ook dat het reinigen zorgvuldig en veilig gebeurt. Het water dat bij het wassen wordt gebruikt wordt door een eigen bron geleverd.

Zonnepanelen

De zonnepanelen zijn geleverd door de enthousiaste Leekster broers Sietse (27) en Willem (23) die net hun Postma Installatie Service Duurzame Aansluitingen hebben opgericht. Sietse: “We hebben veel ervaring in het montagewerk en aansluiten van zonnepaneelsystemen. Dat doen we nu in eigen beheer. We staan voor een eerlijke werkwijze, geven gratis advies en werken met kwalitatief hoogstaande zonnepanelen en omvormers. We nodigen mensen in Leek en omgeving uit om te kijken wat we voor hen kunnen betekenen. Mailen kan naar (info@duurzameaansluiting.nl) of bel ons (06-37425328).” Carwash Leek heeft bewust gekozen voor het plaatselijk bedrijf Postma Insallatie uit Leek die gespecialiseerd is in zonnepanelen.

De panelen op het dak van Carwash Leek wekken al vanaf de eerste minuut dat ze aangesloten zijn stroom op. En via de app kan Gerard Strikwerda laten zien dat er al meer is geleverd dan verwacht. De verwachte opbrengst per jaar is 60.000 kwh. Ter vergelijking: een woning verbruikt gemiddeld 3500 kwh. Over voordeel gesproken, Carwash Leek geeft elke woensdag van 9.00 tot 12.00 senioren korting en iedereen kan op zaterdagochtend van 8.00 tot 10.00 met forse korting tijdens het happy hour in de wasstraat terecht. Al met al ‘zonneschijn’ genoeg om met elkaar van te profiteren.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste artikelen